Početna
Četvrtak, 28.Svibnja 2020 (06:50:10) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Valfresco Direkt
Virtualna učionica POUP-a

J. Lopez i B. Affleck `trijumfirali` kad su najgori filmovi u pitanju

Zabava, 29.02.2004.
(Izvor:Hina/dp)SANTA MONICA, 29. veljače 2004. (Hina/DPA) - Jennifer Lopez i Ben Affleck "pomeli" su konkurenciju, ali na njihovu žalost ne u utrci za Oscara već na dodjeli nagrada za najgora filmska ostvarenja koja se svake godine održava dan uoči dodjele Oscara.

"Gigli", posljednji film sada već bivšeg najpoznatijeg holivudskog para, dobio je šest "Zlatnih malina" na svečanosti upriličenoj u jednom sasvim neglamuroznom hotelu u Santa Monici u Kaliforniji.

"Nagrade" su dodijeljene za najgori film, najgoreg glumca, najgoru glumicu, najgori filmski par, te najgori scenario i režiju, što je "osvojio" nekad uspješni redatelj Martin Brest koji se osamdesetih proslavio velikim hitom "Policajac s Beverly Hillsa".

NO, "Gigli" ipak nije postao rekorderom po broju "malina" jer ta nimalo laskava titula pripada filmovima "Showgirls" i "Bojno polje Zemlja" koji su ih osvojili po sedam komada.

No, rekord je ove godine ipak srušen - postavio ga je Sylvester Stallone koji je osvojio jubilarnu desetu "Malinu" u 24-godišnjoj povijesti toga natjecanja za najgoru sporednu mušku ulogu u filmu "Spy Kids 3D: Game Over".

Demi Moore je pak nagrađena za najgoru sporednu glumicu za nastup u drugom dijelu "Charlievih anđela", koji su proglašeni najgorim nastavkom godine.

"Borovnice" se dodjeljuju na temelju glasova gotovo 600 članova Zaklade za nagradu Zlatna malina iz 16 zemalja svijeta.


Mobilna verzija članka

Oglasi

Pogrebne usluge Silentium
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
HAK Auto-klub Poreč
Porsche Istra
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6