Početna
Ponedjeljak, 13.Srpnja 2020 (10:47:52) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Valfresco Direkt
NLP dijagnostika - biorezonantna terapija, nelinearna analiza

Otvoren prvi sajam `Hrvatski proizvod u hrvatskim hotelima i restoranima`

Gospodarstvo, 26.02.2004.
(Izvor:Hina)SPAČVA (Hina) - U novootvorenom hotelu "Šumski dvori" Spačva Lipovac, smještenom u spačvanskim šumama u blizini međunarodnog cestovnog graničnog prijelaza Bajakovo na krajnjem istoku Hrvatske, danas je otvoren prvi sajam "Hrvatski proizvod u hrvatskim hotelima i restoranima".

Organizator je te priredbe, na kojoj će iduća dva dana svoje proizvode izložiti dvadesetak hrvatskih proizvođača, tvrtka
Son-Ugo-Cor, u čijem su vlasništvu i "Šumski dvori".

Suorganizatori sajma su Hrvatska gospodarska komora Vukovarsko-srijemske županije, Županija vukovarsko-srijemska i Turistička zajednica grada Vinkovaca.

"Cilj nam je razvoj i promocija hrvatske prepoznatljivosti kroz kvalitetu, plasman, marketing i razvoj domaćih robnih marki", istaknuo je na otvorenju sajma predsjednik uprave Son-Ugo-Cora Antun Dekanović.

Po njegovim riječima, osim hrvatskih proizvoda na sajmu će se predstaviti i turistička ponuda Slavonije, koja je izuzetno atraktivna, ali i nedovoljno valorizirana na nacionalnoj razini.

Prvi sajam "Hrvatski proizvod u hrvatskim hotelima i restoranima" otvorio je vukovarsko-srijemski župan Nikola Šafer, a zatim su gosti i sudionici sajma imali prigodu upoznati se s ponudom hotela "Šumski dvori" Spačva Lipovac.

Predstavljajući ponudu hotela otvorenog prije dvadedesetak dana, glavni menadžer Son-Ugo-Cora Damir Pavlović rekao je da taj hotel, s velikom kongresnom dvoranom, ima mogućnost smještaja 300 gostiju, a pohvalio je i njegov prometni smještaj, budući da se nalazi na međunarodnom X. c prometnom koridoru, autocesti Zagreb - Lipovac.


Mobilna verzija članka

Oglasi

Cafe bar Soggiorno
Pogrebne usluge Silentium
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Porsche Istra
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore