Početna
Petak, 13.Prosinca 2019 (12:29:17) - Godina:17

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Novogodišnja lutrija Društva invalida Poreč
Istarski supermarketi - aktualni akcijski katalog

U Zadru otvorena prva ljekarna - samoposluživanje

Hrvatska, 25.02.2004.
(Izvor:Hina)ZADAR, 24. veljače 2004. (Hina) - Zadarski župan Ivo Grbić danas je svečano otvorio novoobnovljenu ljekarnu Centar na središnjem Narodnom trgu u Zadru koja uvodi samoposluživanje za lijekove koji se nabavljaju bez recepta.

Riječ je o jednoj od trenutačno najsuvremenijih ljekarna u Hrvatskoj koja, uvodeći načelo samoposluživanja u poslovanje s građanima, slijedi svjetska dostignuća, rečeno je na današnjoj svečanosti. Tvrtka Ljekarna "Zadar" uložila je u obnovu tih prostorija 1,8 milijuna kuna.

Svečanosti su nazočili brojni gradski i županijski dužnosnici, među kojima i gradonačelnica Ana Lovrin. Obnovljenu ljekarnu Centar blagoslovio je zadarski nadbiskup msgr. Ivan Prenđa.

Ravnatelj Ljekarne "Zadar" Božo Čolak rekao je na današnjoj svečanosti da načelo samoposluživanja olakšava snalaženje kupcima, a ljekarnici se oslobađaju trgovačkog dijela posla.

Lijekove na recept građani će dobivati na uobičajen način - od ljekarnika.

Otvarajući obnovljenu ljekarnu, župan Grbić je rekao da je to primjer i drugim županijama, odnosno jedan od brojnih uspješnih projekata koje provodi grad Zadar.


Mobilna verzija članka

Oglasi

Frigoservis Šime - klima uređaji
HAK Auto-klub Poreč
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Porsche Istra
Nova Corolla Hybrid