Početna
Nedjelja, 25.Kolovoza 2019 (18:38:22) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Poreč Open Air Festival

U Zadru otvorena prva ljekarna - samoposluživanje

Hrvatska, 25.02.2004.
(Izvor:Hina)ZADAR, 24. veljače 2004. (Hina) - Zadarski župan Ivo Grbić danas je svečano otvorio novoobnovljenu ljekarnu Centar na središnjem Narodnom trgu u Zadru koja uvodi samoposluživanje za lijekove koji se nabavljaju bez recepta.

Riječ je o jednoj od trenutačno najsuvremenijih ljekarna u Hrvatskoj koja, uvodeći načelo samoposluživanja u poslovanje s građanima, slijedi svjetska dostignuća, rečeno je na današnjoj svečanosti. Tvrtka Ljekarna "Zadar" uložila je u obnovu tih prostorija 1,8 milijuna kuna.

Svečanosti su nazočili brojni gradski i županijski dužnosnici, među kojima i gradonačelnica Ana Lovrin. Obnovljenu ljekarnu Centar blagoslovio je zadarski nadbiskup msgr. Ivan Prenđa.

Ravnatelj Ljekarne "Zadar" Božo Čolak rekao je na današnjoj svečanosti da načelo samoposluživanja olakšava snalaženje kupcima, a ljekarnici se oslobađaju trgovačkog dijela posla.

Lijekove na recept građani će dobivati na uobičajen način - od ljekarnika.

Otvarajući obnovljenu ljekarnu, župan Grbić je rekao da je to primjer i drugim županijama, odnosno jedan od brojnih uspješnih projekata koje provodi grad Zadar.


Mobilna verzija članka

Oglasi

Porsche Istra
Cafe bar Soggiorno
Frigoservis Šime - klima uređaji
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
HAK Auto-klub Poreč