Početna
Nedjelja, 17.Studenog 2019 (15:52:03) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Crofish Poreč

Pula: Jakovčić i Drandić predloženi u NO `Brijuni-rivijere`

Istra, 25.02.2004.
(Izvor:Hina)PULA - Poglavarstvo Istarske županije na današnjoj je sjednici u Puli Skupštini trgovačkog društva "Brijuni-Rivijera" uputilo prijedlog kojim se za članove Nadzornog odbora društva, u ime Istarske županije, imenuju istarski župan Ivan Jakovčić i saborski zastupnik Valter Drandić.

Obrazlažući odluku, istarski podžupan Marin Brkarić rekao je kako će se izborom Nadzornog odbora, u kojemu će u ime hrvatske Vlade biti ministri Božidar Kalmeta, Božo Biškupić i Marina Matulović-Dropulić, stvoriti pretpostavke da se društvo "Brijuni-Rivijera" i službeno registrira te napokon krene u ostvarenje tog iznimno vrijednog projekta.

Istarski župan Ivan Jakovčić, govoreći o tome zašto je upravo Drandić izabran za člana Nadzornog odbora, rekao je kako u njegovu imenovanju nema nikakvih političko-stranačkih interesa.

"Drandić je saborski zastupnik te član saborskog Odbora za turizam, a u prošlom saborskom mandatu bio je predsjednik tog odbora. Smatram da je dovoljno sposoban i stručan za članstvo u Nadzornom odboru", rekao je Ivan Jakovčić.

Dodao je da se u županijskom poglavarstvu razmišljalo o tome da drugi član Nadzornog odbora bude pulski gradonačelnik Luciano Delbianco. Međutim, dodao je Jakovčić, te su mogućnosti otpale jer se grad Pula i sam Delbianco maksimalno suprotstavljaju projektu "Brijuni-Rivijera".

U nastavku sjednice Poglavarstva prihvaćen je prijedlog Plana upravljanja pomorskim dobrom u Istarskoj županiji za ovu godinu imajući u vidu, kako je rekao Jakovčić, "da je interes županije maksimalana zaštita pomorskog dobra, a zaštita priobalja osnova razvoja Istre".


Mobilna verzija članka

Oglasi

Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Najslasniji burgeri u gradu
Pogrebne usluge Silentium
Nova Corolla Hybrid
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6