Početna
Četvrtak, 2.Srpnja 2020 (07:55:00) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Valfresco Direkt
NLP dijagnostika - biorezonantna terapija, nelinearna analiza

Pula: Jakovčić i Drandić predloženi u NO `Brijuni-rivijere`

Istra, 25.02.2004.
(Izvor:Hina)PULA - Poglavarstvo Istarske županije na današnjoj je sjednici u Puli Skupštini trgovačkog društva "Brijuni-Rivijera" uputilo prijedlog kojim se za članove Nadzornog odbora društva, u ime Istarske županije, imenuju istarski župan Ivan Jakovčić i saborski zastupnik Valter Drandić.

Obrazlažući odluku, istarski podžupan Marin Brkarić rekao je kako će se izborom Nadzornog odbora, u kojemu će u ime hrvatske Vlade biti ministri Božidar Kalmeta, Božo Biškupić i Marina Matulović-Dropulić, stvoriti pretpostavke da se društvo "Brijuni-Rivijera" i službeno registrira te napokon krene u ostvarenje tog iznimno vrijednog projekta.

Istarski župan Ivan Jakovčić, govoreći o tome zašto je upravo Drandić izabran za člana Nadzornog odbora, rekao je kako u njegovu imenovanju nema nikakvih političko-stranačkih interesa.

"Drandić je saborski zastupnik te član saborskog Odbora za turizam, a u prošlom saborskom mandatu bio je predsjednik tog odbora. Smatram da je dovoljno sposoban i stručan za članstvo u Nadzornom odboru", rekao je Ivan Jakovčić.

Dodao je da se u županijskom poglavarstvu razmišljalo o tome da drugi član Nadzornog odbora bude pulski gradonačelnik Luciano Delbianco. Međutim, dodao je Jakovčić, te su mogućnosti otpale jer se grad Pula i sam Delbianco maksimalno suprotstavljaju projektu "Brijuni-Rivijera".

U nastavku sjednice Poglavarstva prihvaćen je prijedlog Plana upravljanja pomorskim dobrom u Istarskoj županiji za ovu godinu imajući u vidu, kako je rekao Jakovčić, "da je interes županije maksimalana zaštita pomorskog dobra, a zaštita priobalja osnova razvoja Istre".


Mobilna verzija članka

Oglasi

Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Cafe bar Soggiorno
Pogrebne usluge Silentium
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...