Početna
Petak, 15.Studenog 2019 (08:41:12) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Crofish Poreč

Rukomet: uspješan početak rukometaša pod vodstvom trenera Vujića

Sport, 23.02.2004.
(Izvor:redakcija/vg Foto:dp)U subotu se u dvorani "Veli Jože" ipak se još jednom dogodio rukomet i to sa happy endom. U 16. kolu 3. HRL-e zapad 2 susreli su se RK "POREČ" i RK "KOZALA", do ovog kola drugi i prvi na ljestvici.

Pobjednici pozdravljaju publiku

U lijepo popunjenoj dvorani pred više od 400 gledatelja domaćini su predvođeni novopridošlim Ilićem od početka susreta držali sve konce igre u svojim rukama. Nakon početnih 2:2 Porečani su lagano povećavali razliku koja je do kraja utakmice iznosila 9 razlike, puno više od minimalno potrebnih 3 za preuzimanje vodećeg mjesta u 3.HRL-zapad 2.

Vratari-junaci utakmice

Osim već spomenutog Ilića koji je postigao 11 pogodaka, više od ostalih istakli su se Kovačić sa 13, Božić sa 5 pogodaka, te vratar Popović sa 20 obrana. Osim navedenih golove su još postigli Borotić 2, Turković 1, Habek 2, Beaković 2 i Brčić 1, a još su igrali Fabac, Tomšić, Tomić, Džoni i Bažon.

U gostujućem sastavu bolji od ostalih bili su Ljubotina sa 9 i Erstić sa 8 golova.

Nadajmo se da je to početak uspješne serije trenera Vujića i njegovih izabranika koima je krajnji cilj ulazak u viši rang natjecanja za što će im biti potrebna i zdušna podrška sa tribina. Sljedeći susret Porečani igraju u subotu u Umagu na gostovanju kod RK ”Buje53”.

U akciji


Najmlađi navijači


Tribine su bile solidno popunjene

Nadamo se da će dobra igra naših rukometaša biti razlogom da ovakve slike sa velikim brojem gledatelja i glasnim navijanjem gledamo što češće. Mislimo da su dečki i uprava to zaslužili.


Mobilna verzija članka

Oglasi

Porsche Istra
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Najslasniji burgeri u gradu
Nova Corolla Hybrid