Početna
Utorak, 19.Studenog 2019 (14:44:48) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Crofish Poreč
Istarski supermarketi - aktualni akcijski katalog

Mostar: porezna uprava otkrila ilegalnu puniocu alkohola kod Posušja

Crna kronika, 21.02.2004.
(Izvor:Hina)ZAGREB, 21. veljače 2004. (Hina) - Pripadnici Porezne uprave Federacije Bosne i Hercegovine otkrili su u mjestu Vranić kod Posušja ilegalnu puniocu alkohola marke Jubilarni Brandy u okviru provođenja opširnih mjera federalne Vlade protiv utajivača poreza i krivotvoritelja, potvrdila je u subotu glasnogovornica Porezne uprave BiH Amela Mulavdić.

Poreznici su zapečatili cijelu zgradu u kojoj su zaplijenili 3.000 boca krivotvorenog Jubilarnog Brandya, otkrivši nekoliko spremnika u kojima se nalazila pripremljena tekućina za punjenje, rekla je glasnogovornica. Dodala je kako su iz spremnika uzeti uzorci koji će se poslati na analizu kako bi se utvrdilo o čemu se točno radi. Pored zgrade, koja je iznajmljena osobi koja se bavila ilegalnom proizvodnjom alkohola, otkrivena je i cisterna u kojoj je bilo 27.000 litara etilnog alkohola očigledno namijenjenog za pripravu brandya.

Najnovija operacija provedena je na temelju pouzdanih obavijesti i u suradnji s MUP-om Zapadnohercegovačke županije, rekla je glasnogovornika. Dodala je kako je ova akcija dio opsežnih mjera koje poduzimaju federalne vlasti kako bi se osiguralo bolje punjenje proračuna i spriječilo stavljanje u promet visokotarifnih roba na koje se izbjegava plaćanje poreza. Zbog toga su uspostavljeni posebni mobilni timovi koji će u suradnji s predstavnicima CAFAO-a izvoditi iznenadne akcije provjere.


Mobilna verzija članka

Oglasi

Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Porsche Istra
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Frigoservis Šime - klima uređaji
Najslasniji burgeri u gradu