Početna
Utorak, 12.Studenog 2019 (19:09:27) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Crofish Poreč
Istarski supermarketi - aktualni akcijski katalog

Nova saznanja vezana za pokušaj ubojstva u Musaležu

Crna kronika, 18.02.2004.
(Izvor:ig)Nakon policijske obrade nad okrivljenim Mladenom N (29) iz Poreča, doznajemo da je u napadu nožem na Ivana P u Musaležu sudjelovala još jedna osoba, i to Admir A (25) iz Poreča.

Podsjetimo Ivan P. iz Musaleža zadobio je teške i po život opasne ozljede koje mu je u ponedjeljak 16. veljače oko 23.30 sati zabivši mu nož u leđa, nanio Mladen N. (29) iz Poreča. Daljnje ozljeđivanje, odnosno pokušaj ubojstva kako je taj slučaj okarakterizirala policija, spriječila je nesretnikova supruga Davorka, nakon čega je nasilnik pobjegao u nepoznatome pravcu a policija ga uhitila tijekom jutra.

Kako je rečeno na današnjoj redovnoj tiskovnoj konferenciji PU istarske, spomenutog datuma Mladen N i Admir A pokušali su u od Ivana P protupravno naplatiti dug. Prijeteći mu u nastaloj svađi, Mladen je Ivana napao nožem i zadao mu ubodnu ranu u predjelu prsa, a ne kako je prvobitno bilo rečeno u leđa.

Provedenom kriminalističkom obradom osumnjičeni su uz kaznenu prijavu privedeni u Istražni centar Županijskog suda u Puli


Mjesto zločina (Foto: Ivan GrgatMobilna verzija članka

Oglasi

Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Cafe bar Soggiorno
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
HAK Auto-klub Poreč
Porsche Istra