Početna
Srijeda, 3.Lipnja 2020 (15:17:58) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Valfresco Direkt
Kino Poreč

Još jedan pokušaj ubojstva u Poreču

Crna kronika, 18.02.2004.
(Izvor:ig)Sinoć oko 23 sata, u Županićevoj ulici pored tržnice sukobilo se dvoje Porečana. Iz zasad još nepoznatih razloga Anto M (41) nožem je napao Sašu L (31) što je policija okarakterizirala kao pokušaj ubojstva.

Kako je rečeno na redovnoj konferenciji za novinare PU istarske, obojica sudionika bili su u vidno alkoholiziranome stanju, a nesretni je Saša prilikom napada zadobio više ozljeda u predjelu leđa, glave i vrata. Saši je pomoć pružena u pulskoj Općoj bolnici, a nakon obrade rana na odjelu kirurgije, doktori su nanijete ozljede okarakterizirali kao lakše tjelesne povrede.

Upitali smo i vlasnike okolnih kafića tržnice je su li možda sudionici prije fizičkog sukoba boravili u njihovim lokalima. Međutim, na to pitanje nitko nam nije znao odgovoriti, jer su svi lokale zatvorili oko 22 sata, znači sat vremena prije incidenta.

Zbog čega su se Porečani posvađali i zašto je Anto M. nožem nasrnuo na Sašu L. saznat će se nakon kriminalističke obrade. Zasad porečka policija osumnjičenog tereti za pokušaj ubojstva.


Mobilna verzija članka

Oglasi

Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Pogrebne usluge Silentium
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Porsche Istra