Početna
Utorak, 19.Studenog 2019 (14:17:19) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Crofish Poreč
Istarski supermarketi - aktualni akcijski katalog

Još jedan pokušaj ubojstva u Poreču

Crna kronika, 18.02.2004.
(Izvor:ig)Sinoć oko 23 sata, u Županićevoj ulici pored tržnice sukobilo se dvoje Porečana. Iz zasad još nepoznatih razloga Anto M (41) nožem je napao Sašu L (31) što je policija okarakterizirala kao pokušaj ubojstva.

Kako je rečeno na redovnoj konferenciji za novinare PU istarske, obojica sudionika bili su u vidno alkoholiziranome stanju, a nesretni je Saša prilikom napada zadobio više ozljeda u predjelu leđa, glave i vrata. Saši je pomoć pružena u pulskoj Općoj bolnici, a nakon obrade rana na odjelu kirurgije, doktori su nanijete ozljede okarakterizirali kao lakše tjelesne povrede.

Upitali smo i vlasnike okolnih kafića tržnice je su li možda sudionici prije fizičkog sukoba boravili u njihovim lokalima. Međutim, na to pitanje nitko nam nije znao odgovoriti, jer su svi lokale zatvorili oko 22 sata, znači sat vremena prije incidenta.

Zbog čega su se Porečani posvađali i zašto je Anto M. nožem nasrnuo na Sašu L. saznat će se nakon kriminalističke obrade. Zasad porečka policija osumnjičenog tereti za pokušaj ubojstva.


Mobilna verzija članka

Oglasi

Cafe bar Soggiorno
Porsche Istra
Nema stop! Zapoštaj si: LaCop!
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom