Početna
Srijeda, 3.Lipnja 2020 (13:46:21) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Valfresco Direkt
Virtualna učionica POUP-a

Provale i tučnjave

Crna kronika, 16.02.2004.
(Izvor:redakcija/PU Istarska)OTKRIVENI MALOLJETNI PROVALNICI

Pulska policija otkrila je provalnike koji su 14. veljače 2004. godine oko 20,00 sati pokušali provaliti u poslovnicu " Nove banke " u ulici Sergijevaca te provalili u sportsku kladionicu " Derby " u Ciscutijevoj ulici u Puli. Maloljetni provalnici stari 13 i 14 godina iz sportske su kladionice otuđili metalni sef u kojem se nalazila manja svota novca dok su od krađe iz poslovnice banke odustali nakon oglašavanja alarma.

UHIĆEN PROVALNIK

Zbog sumnje da je tijekom siječnja i veljače 2004. godine u dva navrata provalio u kiosk " Tisak " u Zoranićevoj ulici u Puli kriminalistički je obrađen 20-godišnjak iz Pule koji je iz kioska uglavnom krao cigarete. Materijalna šteta nastala provalama cijeni se na 23.000,00 kuna.

U TUČNJAVI TEŠKO OZLIJEĐEN

U kafiću " Kostanj " na Narodnom trgu u Puli 14. veljače 2004. godine oko 17,30 sati izbio je sukob između 32-godišnjeg P.K. iz Belišća i 44-godišnjeg M.H. iz Pule u kojem je M.H. teško ozljeđen. Oba učesnika događaja bili su pod utjecajem alkohola, a zbog tuče koju su izazvali protiv obje osobe biti će podnijete prekršajne prijave zbog narušavanja javnog reda i mira dok će P.K. biti i kazneno prijavljen zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda.


Mobilna verzija članka

Oglasi

Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
HAK Auto-klub Poreč
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom