Početna
Četvrtak, 21.Studenog 2019 (16:54:49) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Crofish Poreč
Istarski supermarketi - aktualni akcijski katalog

U školi `Manero` potpisan ugovor

Poreština, 06.02.2004.
(Izvor:I.Grgat)U srednjoj školi "Manero" u Višnjanu potpisan je ugovor utemeljenja Međunarodnog centra prevencije ovisnosti, nakon čega je održan i okrugli stol o stanju i perspektivama prevencije ovisnosti u Republici Hrvatskoj.

Ugovor o utemeljenju potpisali su ravnatelj škole Robin. B. Paulović i izvršni direktor Hrvatskog futurološkog društva profesor Marko Mušanović.

R.B. Paulović i prof. Mušanović

Kako je naglašeno, Višnjan će uskoro postati mjesto okupljanja eminentnih stručnjaka iz cijeloga svijeta, a glavni je cilj razmjena ideja, edukacija međunarodnog karaktera za stručnjake, dužnosnike i volontere.

Mušanović, inače vrsni stručnjak i predstojnik Odsjeka za pedagogiju Filozofskog fakulteta u Rijeci, posebno je istaknuo da je ideju modularnog programa, ali i iniciranje samoga centra pokrenuo magistar Joško Birbir iz Ministrastva unutrašnjih poslova Policijske uprave Rijeka.

Nakon potpisivanja sporazuma, na okruglome stolu je prisustvovalo 40-tak stručnjaka iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine, a glavni je dio razgovora vodio k cilju da se što bolje spozna kako i na koji se način boriti protiv ovisnosti.Mobilna verzija članka

Oglasi

Cafe bar Soggiorno
Nova Corolla Hybrid
Porsche Istra
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...