Početna
Srijeda, 8.Srpnja 2020 (12:20:27) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Valfresco Direkt
NLP dijagnostika - biorezonantna terapija, nelinearna analiza

U školi `Manero` potpisan ugovor

Poreština, 06.02.2004.
(Izvor:I.Grgat)U srednjoj školi "Manero" u Višnjanu potpisan je ugovor utemeljenja Međunarodnog centra prevencije ovisnosti, nakon čega je održan i okrugli stol o stanju i perspektivama prevencije ovisnosti u Republici Hrvatskoj.

Ugovor o utemeljenju potpisali su ravnatelj škole Robin. B. Paulović i izvršni direktor Hrvatskog futurološkog društva profesor Marko Mušanović.

R.B. Paulović i prof. Mušanović

Kako je naglašeno, Višnjan će uskoro postati mjesto okupljanja eminentnih stručnjaka iz cijeloga svijeta, a glavni je cilj razmjena ideja, edukacija međunarodnog karaktera za stručnjake, dužnosnike i volontere.

Mušanović, inače vrsni stručnjak i predstojnik Odsjeka za pedagogiju Filozofskog fakulteta u Rijeci, posebno je istaknuo da je ideju modularnog programa, ali i iniciranje samoga centra pokrenuo magistar Joško Birbir iz Ministrastva unutrašnjih poslova Policijske uprave Rijeka.

Nakon potpisivanja sporazuma, na okruglome stolu je prisustvovalo 40-tak stručnjaka iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine, a glavni je dio razgovora vodio k cilju da se što bolje spozna kako i na koji se način boriti protiv ovisnosti.Mobilna verzija članka

Oglasi

Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Cafe bar Soggiorno
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Scan4menu Poreč