Početna
Subota, 4.Srpnja 2020 (23:14:09) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Valfresco Direkt
NLP dijagnostika - biorezonantna terapija, nelinearna analiza

Šoooola, Šo-la!

Sport, 27.01.2004.
(Izvor:redakcija)Zgazili smo Šveđane u prvom poluvremenu, iznenadili se postignutome jer ipak se radi o višestrukim prvacima svijeta i Europe, pa su nas stizali, pa pobjegli, na kraju je opet Balić zabio, pa Šola skinuo i to je to - 28:26

A sada ozbiljno: Šveđani su sve samo ne mačji kašalj. Aktualni su prvaci Europe i igraju svjetski rukomet. Naši su dečki briljirali u prvom poluvremenu i završili ga sa plus pet. Matošević je skidao dobro, Šola je imao svoj dan. Doslovno je izgradio zid između Šveđana i svog gola i malo je što uspjelo proći iza njegovih leđa. Balić, Metličić, Goluža i Lacković su trpali lopte u gol kad je bilo "najtvrđe".


Metličić u akciji


Sve u svemu, Šveđani su 5 minuta prije kraja imali plus jedan i sve je mirisalo na još jednu heart-condition utakmicu. Balić je sjevnuo i zabio, nakon toga Šveđani izjednačavaju, pa Balić promašuje, pa Šveđani promašuju... Onda se diže Metličić (cca 2 minute prije kraja) i zabija iz skok šuta nakon lijepe blokade suigrača. Ostalo je za povijest: Šola skida Boquistu, Lacković ulazi i zabija gol sa lijeve strane, "gotovo je - gotovo" i slavimo.

Šveđani su najtrofejnija rukometna momčad u posljednjih petnaestak godina, time je ova pobjeda naše reprezentacije vrijednija.

Sutra (srijeda) igramo sa Švicarcima.


Mobilna verzija članka

Oglasi

Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Scan4menu Poreč
Cafe bar Soggiorno
Pogrebne usluge Silentium
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom