Početna
Nedjelja, 12.Srpnja 2020 (14:26:49) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Valfresco Direkt
NLP dijagnostika - biorezonantna terapija, nelinearna analiza

U DIP pristiglo 17 kandidatura

Hrvatska, 01.11.2003.
(Izvor:index.hr)U DRŽAVNO izborno povjerenstvo (DIP) danas je do 13 sati pristiglo 17 kandidatura, prijedloga stranačkih i neovisnih lista i kandidata nacionalnih manjina.

Rok za predaju lista istječe u ponedjeljak, 3. studenog, u ponoć, a političke stranke su predaju kandidatura najavile uglavnom za zadnji dan.

Nakon što je jučer i prekjučer prispjelo šest kandidatura za četiri neovisne liste koje izlaze na izbore i dva prijedloga za kandidate nacionalnih manjina, danas je pristiglo još 11 kandidatura.

Za 8. izbornu jedinicu (Istarska i dio Primorsko goranske županije) prijedlog liste podnijeli su Hrvatski demokršćani, a nositelj liste je Ante Ledić.

Kršćanska socijalna unija podnijela je prijedloge lista za 9. izbornu jedinicu (Ličko- senjska, Zadarska, Šibensko-kninska i dio Splitsko- dalmatinske županije) u kojoj je nositelj Krešimir Jelovac i za 10. izbornu jedincu (dio Splitsko -dalmatinske i Dubrovačko - neretvanska županija) s nositeljem Antom Pribudićem.

Za 11. izbornu jedinicu, takozvanu dijasporu, pristigao je prijedlog neovisne liste nositelja Jerka Ivankovića - Lijanovića.

Za 4. izbornu jedinicu (Virovitičko- podravska i Osječko- baranjska županija) pristigli su prijedlozi neovisnih lista nositelja Franje Hocenskog i Miroslava Levakovića.

Za 5. izbornu jedinicu (Požeško-slavonska, Brodsko-posavska i Vukovarsko- srijemska županija) prispio je prijedlog neovisne liste nositelja Josipa Kokića.

Partija podunavskih Srba i Srpska narodna stranka predložile su kandidate za izbor zastupnika kojeg biraju pripadnici srpske nacionalne manjine u 12. izbornoj jedinci. Za istu izbornu jedinicu pristigla je kandidatura Bandi Kučere za izbor zastupnika kojeg biraju pripadnici mađarske nacionalne manjine, a prijedlog kandidata za izbor zastupnika kojeg biraju pripadnici austrijske, bugarske, njemačke, poljske, romske, rumunjske, rusinske, ruske, turske, ukrajinske, vlaške i židovske nacionalne manjine podnijelo je Kulturno umjetničko društvo "Osif Kostelnik".


Mobilna verzija članka

Oglasi

Frigoservis Šime - klima uređaji
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Cafe bar Soggiorno