Početna
Srijeda, 8.Srpnja 2020 (17:05:04) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Valfresco Direkt
NLP dijagnostika - biorezonantna terapija, nelinearna analiza

Što je novoga ovih dana?

Poreština, 06.01.2004.
(Izvor:redakcija)Grad je više-manje prazan i stiče se dojam da većina firmi još uvijek ne radi. Nakon one groznice prije Božića sve izgleda stravično. Dojam dodatno "uveseljava" velika hladnoća koja je stisnula grad i okolicu.

Sinoć sam dva puta strugao led sa automobila, stvarno je "zec iska svoju mater". Prvo se skupilo malo vlage a onda je stisnulo. Ceste su oko 3 ujutro bile bijele, što od leda što od posutog pijeska.

Kako su aktivnosti u gradu zamrle, tako nema ni nekih posebnih vijesti koje bismo mogli prenijeti, zato evo najvažnijih:

Naše rukometne uzdanice došle su na pripreme. 09. siječnja u 18 sati u dvorani "Veli Jože" igraju prijateljsku utakmicu sa reprezentacijom Slovačke. Nakon priprema čeka ih turnir Evropskog prvenstva u Ljubljani gdje 22. igraju prvu utakmicu.
Dođite u petak na prijateljsku utakmicu, svjetski prvaci zaslužuju da dvoranu napunimo "do vrha".

Stolnoteniski klub organizira od 23. siječnja Gradsku ligu. Prijave se na tel. 428-220 i 449-608 mogu predati do 20. siječnja a ekipa koja se prva plasira automatski se kvalificira za prvenstvo Županije.

Alen Guštin iz gradskog Boćarskog kluba "Istra" proglašen je najboljim sportašem Istre u 2003. godini a njegov klub najboljim klubom u županiji. Bravo, boćari, bravo Alen!

MUP bilježi sitnije krađe, što je i za očekivati obzirom na odsutnost velikog broja ljudi koji su na godišnjim odmorima. Provalnici su "pobrstili" jedan automobil kod hotela "Pical", jedan privatni stan na Finidi i jedan kiosk "Tiska".Mobilna verzija članka

Oglasi

Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Cafe bar Soggiorno
Porsche Istra
Pogrebne usluge Silentium