Početna
Subota, 15.Kolovoza 2020 (15:23:34) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Restoran Pentola Poreč

Medicinska rekreacija za starije i u Baderni

Zdravlje, 23.09.2006.
(Izvor:Glas Istre)Link
Foto: usenet
Foto: usenet

POREČ - Kako doznajemo od voditeljice u Gerontološkom centru Poreč Sandre Čakić Kuhar, medicinska rekreacija za starije od idućeg tjedna će se odvijati i u Baderni, i to svakog ponedjeljka i srijede u 17.30 sati u prostorijama Mjesnog odbora. U porečkom Mjesnom odboru »Anka Butorac« medicinska rekreacija održava se u starim terminima - utorkom i četvrtkom u 17, odnosno 18 sati. U utorak nakon vježbi, u suradnji s Društvom psihologa Istre, održat će se radionica »Da li ja imam bolest ili ona ima mene?«. Gošća je umirovljena psihologinja iz Pule Danica Kuzmanović.

Zbog velikog zanimanja žena za medicinsku rekreaciju u četvrtak će se u 11 sati u porečkoj Palestri održati sastanak kako bi se dogovorio termin i za žene iz ovog dijela grada. Čakić Kuhar je najavila da bi se u Palestri medicinska rekreacija održavala utorkom i četvrtkom od 11 do 12 sati.

U povodu Međunarodnog dana starijih osoba, 1. listopada, sljedeće se subote priprema više zanimljivih događanja – od mjerenja tlaka na gradskoj tržnici do zabavnog programa u sklopu projekta »Most generacija«.

V. Md.Mobilna verzija članka

Oglasi

Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
HAK Auto-klub Poreč
Porsche Istra
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Frigoservis Šime - klima uređaji