Početna
Četvrtak, 3.Prosinca 2020 (07:46:41) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Čišćenje apartmana i soba ozonom!
Novogodišnja lutrija Društva invalida Poreč

Porečka pijanistica Tihana Arvaj u ponedjeljak u 21:00 u crkvi Gospe od Anđela

Kultura, 04.09.2006. Piše: D. Požarić

U organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Poreč, u ponedjeljak 04. rujna u 21 sat, u Poreču će posljednji koncert u koncertnoj sezoni u crkvi Gospe od Anđela, održati pijanistica Tihana Arvaj.

Tihana Arvaj rođena je 1988. u Puli. Osnovno glazbeno obrazovanje stekla je u Osnovnoj glazbenoj školi Slavka Zlatića u Poreču. Srednjoškolsko obrazovanje nastavila je u Glazbenoj školi Ivana Matetića Ronjgova u Puli, u klasi prof. Čedne Osip. Sudjelovala je na natjecanjima kao solista i član komornih sastava. Od drugog razreda srednje škole redovito svake godine održava cjelovečernje koncerte. Nastupala je u inozemstvu (Njemačka, Italija) i u mnogim gradovima Hrvatske. Aktivno je polazila seminare istaknutih klavirskih pedagoga: A. Valdma, Đ. Stanetti, I. Švarc-Grenda, V. Babin i J. Zlatar. Ove je godine maturirala i upisala studij glasovira na Muzičkoj akademiji u Zagrebu, klasa prof. Jakša Zlatar.

U crkvi Gospe od Anđela već je nastupila ove godine u triju s violončelistom Stjepanom Hauserom i violinisticom Lanom Trotovšek.Mobilna verzija članka

Oglasi

Porsche Istra
HAK Auto-klub Poreč
Cafe bar Soggiorno
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina