Početna
Subota, 28.Veljače 2015 (14:49:36) - Godina:12 - posjeta: 34.291.732 (5.198.761 mobile)
Valamar Riviera d.d. prikuplja ponude za smještaj sezonskih radnika
BIOS - računovodstvo za udruge i obrte
Centar Zdravlja Harmonija - Poreč

Odaberite teme

Kolumne

O Portalu


Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Events in photo - Poreč
Istra online
Službeno najavljen peti humanitarni party "Di si generacijo!"

Posjetili smo F.B.I.

Sport, 19.07.2004.
(Izvor:dp)Free Breakers In da house naziv je najstarije grupe porečkih breakdancera. Darko Živković, Ema Prodan i Valentin Gašparini najstarija su jezgra koja se druži oko godine dana (počeli su lani u VII mjesecu). Od VIII mjeseca prošle godine pridružili su im se Dino Pekez i Marin Varelija, nakon čega su i drugi počeli dolaziti na treninge koji su se održavali jednom tjedno sa trenerima iz Rijeke. Ekipa se tada izdvojila i počela trenirati i preko tjedna (utorkom i četvrtkom) da bi im se priključio Marko Grujić nakon čega su osnovali grupu F.B.I.

U toj su grupi još i Masimo Gašparini koji trenira od X mjeseca prošle godine te Filip Šimegi koji je sa njima od 3 mjeseca ove godine. Njih su dvojica ujedno najmlađi članovi grupe.
F.B.I. je dva puta nastupao na "Rijeka Dance Spektaklu" te na raznim feštama kao npr. na Ribarskoj fešti u Vrsaru. Nastupali su još i u O.Š Porec, u O.Š Tar i u S.Š Mate Balota povodom podizanja zelene zastave za školu.

Osim grupe F.B.I, tu su još dvije mlađe grupe. Članovi OST() su Petar Maleš, Luka Pilipović, Filip Sauko, Dejan Babić te Mateo Šabić i Alex Majić koji ne dolaze na treninge preko ljeta. Oni treniraju od III mjeseca ove godine i sudjelovali su na "Rijeka Dance Spektaklu".
Najmlada se grupa zove S&E (silent&efect) a njezini su clanovi Patrik Marcan, Matija i Hrvoje Petrinjak, Crnčan Davor, Diego Jendrašić, Kim De Saly i trenutno jedini aktivni članovi ove grupe Konrad Višković i Sebastijan Santrač.
Na zadnjih se par treninga došlo upisati dosta novih članova i u klubu se nadaju da će se i oni zaraziti breakom. Možemo ih i spomenuti: Dino Beganović, Luy Alfonso i Marcus Santiago Žužic, Dalibor Đokić, Mario Milković, Hilijan Palokaj, Izak Đordević Matoš, Haris Sulejmani, Deni Esati, Richard Prenka, Dominik Paciorek, Borna Živković i Jan Cvek.

Klikova: 3.091.

Mobilna verzija članka

Oglasi

Studio dan: projektiranje, izrada i postavljanje namještaja vrhunske kvalitete
Profis Poreč - Revizija - Financije - Poslovno savjetovanje
Industrijski UV printer - Mateus d.o.o. Funtana
Pogrebne usluge Silentium