www.parentium.com Web stranica
Početna stranica Početna stranica > Dobro došli na Parentium.com - Forum > S one strane zakona
  Aktivne teme Aktivne teme
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Registracija Registracija  Prijava Prijava

sa ove strane zakona...naši panduri

Odgovori Odgovori Stranica  <1 161718
Korisnik
Poruka
funakoshi View Drop Down
Staaari član
Staaari član

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Citiraj funakoshi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Siječanj.2010 u 15:44
Hiz bak! I to uz pojačanje! Da mi je viditi ki če ga sada provati kalati 

p.s. anke mene zanima ki je financira vozilo. A za uklanjanje če niki odgovarati.
You can live to be a hundred if you give up all the things that make you
want to live to be a hundred. Life is one. Live it.
Na vrh
valexi7 View Drop Down
Staaari član
Staaari član

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Citiraj valexi7 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Siječanj.2010 u 23:58
Po današnjim vijestima sve je zakuhao "VELEČASNI" iz Baderne.

Eto opet potvrde da besposleni popovi i kokoši krštavaju -- ovaj puta bi vjerojatno mogao krstiti i Pusta ako mu se posreći.

Jadnoga li jada dragi Bogec.
Otimist--- što je prirodi dosta --to je raskoši malo
Na vrh
funakoshi View Drop Down
Staaari član
Staaari član

Opcije posta Opcije posta   Citiraj funakoshi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Siječanj.2010 u 11:49
Velečasni se zove Stjepan Bošnjak. Pogledaj ča piše na prven pustu :) A nanke drugi ni tamo bez veze :)
Na vrh
HerrNapoleon View Drop Down
Staaari član
Staaari član

Opcije posta Opcije posta   Citiraj HerrNapoleon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Siječanj.2010 u 15:04
kada čujen tako ništo dojde mi da zavisin popa namisto pusta 
Od kada nema Jože
lopovi se množe
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u svoj potpis!!!!!!!!!!!
Na vrh
Staaari član
Staaari član

Opcije posta Opcije posta   Citiraj HerrNapoleon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljača.2010 u 19:24
http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/54941/Objesise-Stevana-a-svi-se-prave-ludi.html
 čitam i ne vjerujem, neki ljude vide probleme tamo di ih stvarno nema, Funa, ti si jedan od organizatora revolucije, autor iz članka ima pravo ili ne ?
Od kada nema Jože
lopovi se množe
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u svoj potpis!!!!!!!!!!!
Na vrh
funakoshi View Drop Down
Staaari član
Staaari član

Opcije posta Opcije posta   Citiraj funakoshi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljača.2010 u 01:48
Ajme majko budale (sorry, ali moran se tako izraziti). AngryThumbs Down
Naziv pusta nema nikakve nacionalne osnove. Bilo je članaka na više portala, novina, snimljen je prilog na televiziji i na niti jednom mjestu nitko nije svećenika vrijeđao na nacionalnoj osnovi, niti mu je to bila namjera, niti se igdje spomenula nacionalnost svećenika. Jedini koji ovdje potiče mržnju prema drugim nacionalnostima je autor članka i njegov plitki primozak.
Nije mi jasno niti kako se usudio objaviti članak a da nije kontatirao drugu stranu, očito se smatra prepametnim pa može sam donositi zaključke.

Vjerojatno nitko iz Baderne još nije vidio ovaj članak, sutra ču ih obavijestiti, smatram da su izrečene velike osude bez ikakve osnove. Siguran sam da ovoj priči nije ovdje kraj.
Na vrh
Staaari član
Staaari član

Opcije posta Opcije posta   Citiraj HerrNapoleon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj.2010 u 15:06
http://www.glasistre.hr/istra/vijest/198898
čitam i ne vjerujem, u 4 godine još se ne zna krivac, " ClapClapClap "
Od kada nema Jože
lopovi se množe
Na vrh
Felix View Drop Down
Staaari član
Staaari član

Opcije posta Opcije posta   Citiraj Felix Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj.2010 u 18:27
Ne znaju se krivci ni za puno gore stvari, generale moj.... "Od kada nema Jože...."Wink
Ima ljudi koji nam govore ali ih mi ne slušamo; ima ljudi koji nas povrijede i ne ostavljaju traga, ali ima ljudi koji se jednostavno pojave u našem životu i ostave zauvijek trag
Na vrh
Staaari član
Staaari član

Opcije posta Opcije posta   Citiraj HerrNapoleon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj.2010 u 18:50
najgore od svega jer se dotična ekipa još okolo hvalila sa time, sa kim god pričao o tome svi kažu pa da to su napravili ti ti,
Od kada nema Jože
lopovi se množe
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 161718

Pređi na drugi Forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.68 [Free Express Edition]
Copyright ©2001-2010 Web Wiz

Stranica je generirana u 0,211 sekundi.